MYA BAKERY, TAMPOI, JOHOR

12 October 2014

pastel wedding cake


wedding cake order dari lyn - jiran

dengan 100 bij muffin

thanx lyn

birds couple


order juga dari kaswani

repeat iklan- kaswani ada buat candy buffet area jb. sila klik sini 

than again kaswani :D 

hantaran cupcake again


repeat design tapi customer yang lain
repeat order dari kaswani juga
repeat iklan- kaswani ada buat candy buffet area jb. sila klik sini 

than again kaswani :D 

wedding cake


order dari kaswani untuk majlis perkahwinan adik nya

kaswani ni ada buat candy buffet area jb

boleh jenguk dekat sini ok

music note cake


thanx siti

coklat moist cake dengan ganached topping
size 8 x 16

turqoise + kuning


thanx byha
senang berurusan
3 tier fondant wedding cake


jangan takut makan ubat !


tema farmasi 

untuk mimi

Let it go... frozen



thank ibu kepada ainul mardhiah :D
frozen theme

double indulgen


Double Indulgen yang sedap lagi sedap 
betul sebab saya guna coklat moist bukak kek sepannnnn

thank pada puan zaleha 
hantar ke jalan jagong. puas pusing2 seb bek sampai sebelum pn zaleha keluar rumah .heeee

thomas again


thomas lagi..huntung la muka kamu je thomas! :P

thanx again kepada yang order

lupa lagi tanya nama T_T ampun..

brownies yang sentiasa hangat!

brownies terlajak laris kekeke boleh gitu :P

thomas cake birthday


thomas kek
hantar ke BBU
kawan satu tempat keje suami

site supervisor cupcake


site supervisor cupcake
suprise untuk ....kawan dia ...kot ^_^
thanx akma

08 June 2014

pirate cake


order dari kawan sekolah :D
thanx kaswani

kek buku


kek buku untuk damia bagi pada cikgu-cikgu nya di PASTI SISWA 3 cawangan gelang patah

snowy castard peach cake


order dari radhiah untuk maknye
delivery ke mahmoodiah

rainbow cream cheese


order dari ida untuk anis
rainbow cake + cream cheese coating

red wedding cake



wedding cake
delivery ke lurah utama, kempas

coklat moist strawbery



 
order dari staff hsa

rustic wedding cake


order dari sheeda untuk majlis adiknya di felda air tawar 2
tema rustic 
bunga special order dari kak fad

turqoise wedding cake


order dari Sarah
sekali dengan cupcake. tapi tak sempat snap gambar cupcake T_T

thanx sarah!

JDT cake


happy birthday farhan
jiran depan rumah
tema JDT :D
edible image by kak leen 

rainbow wedding cake


order dari nurul
tema majlis rainbow
pelaminnye pun warna warni.santek!!

thanx nurul :D

hantaran fondant sky blue


order dari jiran depan rumah
thanx ida
slamat bertunang

FONDANT YELLOW


fondant hantaran
thanx farouq

POCOYO


cake untuk ameer razin
POCOYO theme

barbie cake again


lupa dah nama customer.sobs.... 
nama anak je ingt. fatimah az -zahra. budaknye comei rambut kinting
mai pakai topeng spiderman. :D

cupcake sweet :D


penghantaran ke pelabuhan tanjung langsat, pasir gudang
untuk tunangnye :D

kek hantaran fondant


order dari regular customer. husni
thank you husni :D

barbie cake


lama tak upload gambar sampai lupa nama yang order T_T
thank you youuuu

thomas again

tempahan dari tuan faizal
delivery ipd skudai

thomas birtgday cake


tempahan dari tuan Din & Mila

thank you :D

06 February 2014

red valvet 4 handsome twin!


order dari su.deliver ke taman ehsan jaya

rm75 + delivery rm10 = rm85

dapat kerepek n limau free dari su. thanx u   ^_^

sofia the first


tempahan dari Mas
sponge cake + edible image = rm95

dengan cupcake edible image + dome casing 60 biji = rm240

26 January 2014

DOMO CAKE + Brownies M&M

tqvm tasya

brownies 
brownies ni nipis saja tak macam kek2 yang biasa tu
tapi kaya dengan rasa coklat 
RM65 size 12''
ketebalannnya lebih kurang hampir kepada 1''

ni 3d domo cake
nampak tak dia marah amik pic dia :P
RM180
sebab tasya request rainbow cake (badan saja.,,tangan n kaki sponge cake)
badan tu size 9'' x 10''
kalau sponge cake semua harganya RM135



TEMPAHAN DI BUKA SEMULA

Assalamualaikum. tempahan 2014 dibuka semula setelah bercuti panjaaaaaaaaaaaannnnnggg :D
Alhamdulillah saya selamat melahirkan puteri ke 2 :D
Terima kasih atas Doa semua :D

03 July 2013

TEMPAHAN KEK LAPIS SARAWAK SEMPENA HARI RAYA PUASA 2013

ASSALAMUALAIKUM

maafkan saya kerana biarkan blog ini bersarang kerana kesihatan tidak mengizinkan

untuk musim raya ni saya cuma mengambil tempahan kek lapis sahaja

tahun ini 4 jenis sahaja yang dibuka utnuk tempahan :-

1- KEK LAPIS MASAM MANIS-paling laris setiap tahun
2- KEK LAPIS EVERGREEN
3- KEK LAPIS CADBURY
4- KEK LAPIS PELANGI

saiz kek 8 inch x 8 inch berat 1.4kg++

harga kesemua kek RM70

saya menggunakan resepi asal dari sarawak

sebarang tempahan boleh terus hubungi saya melalui 0193338583/0197167083

25 January 2013

rvc-red valvet cake lagi

tempahan dari kak fatimah
hijau epal + pink :D
thanx kak

oh baby!

order untuk anaknya maisara safiah
thanx kak :D

kulihat hijau..!

dari zihan untuk kawan nya
semua nak hijau :D
thanx zihan

suprise!



thanx along-jiran je :D
untuk suprise hari lahir mak nya.siap lalu pintu belakang
bluebery sheese cake & strawbery muffin
muffin tu bukan 3 biji,100 biji. :D
 

pelangi!

rainbow kek !
order dari fila
layer cream cheese, topping italian butterkrim

pink purple

wedding cake ana dari bandar baru uda
thanx ana :D

baby blue


owh namanya saya tak ingat. azura kalau tak silap .
last minit order :D
thanx

rvc cake

order dari kak inah.nak cupcake merah katanya :D
thanx kak inah

Tempahan Wedding Cake~

Pemberitahuan:
1. Bermula tahun hadapan (2013), sebarang tempahan wedding cake akan dikenakan deposit sebanyak rm50 bagi tujuan 'booking date'.

2. Sebarang discussion berkenaan design kek hanya akan dilayan selepas pembayaran deposit tersebut.

3. Deposit sebanyak 50% perlu dijelaskan selepas persetujuan kedua belah pihak dan bayaran selebihnya boleh dibuat sebelum/ semasa penghantaran kek tersebut.

4. Sekiranya tempahan kek tidak dapat dibuat berikutan masalah kesihatan @ emergency, saya akan memulangkan kembali wang tersebut. Tetapi sekiranya pembatalan tempahan dibuat oleh pelanggan tanpa sebab yang munasabah, deposit tersebut tidak akan dipulangkan.


p/s: pertanyaan mengenai harga wedding cake tidak dikenakan apa-apa charge :D

12 October 2014

pastel wedding cake


wedding cake order dari lyn - jiran

dengan 100 bij muffin

thanx lyn

birds couple


order juga dari kaswani

repeat iklan- kaswani ada buat candy buffet area jb. sila klik sini 

than again kaswani :D 

hantaran cupcake again


repeat design tapi customer yang lain
repeat order dari kaswani juga
repeat iklan- kaswani ada buat candy buffet area jb. sila klik sini 

than again kaswani :D 

wedding cake


order dari kaswani untuk majlis perkahwinan adik nya

kaswani ni ada buat candy buffet area jb

boleh jenguk dekat sini ok

music note cake


thanx siti

coklat moist cake dengan ganached topping
size 8 x 16

turqoise + kuning


thanx byha
senang berurusan
3 tier fondant wedding cake


jangan takut makan ubat !


tema farmasi 

untuk mimi

Let it go... frozen



thank ibu kepada ainul mardhiah :D
frozen theme

double indulgen


Double Indulgen yang sedap lagi sedap 
betul sebab saya guna coklat moist bukak kek sepannnnn

thank pada puan zaleha 
hantar ke jalan jagong. puas pusing2 seb bek sampai sebelum pn zaleha keluar rumah .heeee

thomas again


thomas lagi..huntung la muka kamu je thomas! :P

thanx again kepada yang order

lupa lagi tanya nama T_T ampun..

brownies yang sentiasa hangat!

brownies terlajak laris kekeke boleh gitu :P

thomas cake birthday


thomas kek
hantar ke BBU
kawan satu tempat keje suami

site supervisor cupcake


site supervisor cupcake
suprise untuk ....kawan dia ...kot ^_^
thanx akma

08 June 2014

pirate cake


order dari kawan sekolah :D
thanx kaswani

kek buku


kek buku untuk damia bagi pada cikgu-cikgu nya di PASTI SISWA 3 cawangan gelang patah

snowy castard peach cake


order dari radhiah untuk maknye
delivery ke mahmoodiah

rainbow cream cheese


order dari ida untuk anis
rainbow cake + cream cheese coating

red wedding cake



wedding cake
delivery ke lurah utama, kempas

coklat moist strawbery



 
order dari staff hsa

rustic wedding cake


order dari sheeda untuk majlis adiknya di felda air tawar 2
tema rustic 
bunga special order dari kak fad

turqoise wedding cake


order dari Sarah
sekali dengan cupcake. tapi tak sempat snap gambar cupcake T_T

thanx sarah!

JDT cake


happy birthday farhan
jiran depan rumah
tema JDT :D
edible image by kak leen 

rainbow wedding cake


order dari nurul
tema majlis rainbow
pelaminnye pun warna warni.santek!!

thanx nurul :D

hantaran fondant sky blue


order dari jiran depan rumah
thanx ida
slamat bertunang

FONDANT YELLOW


fondant hantaran
thanx farouq

POCOYO


cake untuk ameer razin
POCOYO theme

barbie cake again


lupa dah nama customer.sobs.... 
nama anak je ingt. fatimah az -zahra. budaknye comei rambut kinting
mai pakai topeng spiderman. :D

cupcake sweet :D


penghantaran ke pelabuhan tanjung langsat, pasir gudang
untuk tunangnye :D

kek hantaran fondant


order dari regular customer. husni
thank you husni :D

barbie cake


lama tak upload gambar sampai lupa nama yang order T_T
thank you youuuu

thomas again

tempahan dari tuan faizal
delivery ipd skudai

thomas birtgday cake


tempahan dari tuan Din & Mila

thank you :D

09 March 2014

hantaran

thanx Husni
choc moist cupcake
fondant figurine

landmark tower

thanx to fyza n d geng
delivered to landmark tower
red valvet cake

pecan

thanx Su 
Pecan heaven
delivered to taman ehsan jaya,jb



THANX Saiful
delivered to IPD Skudai

untuk isterinya coklat moist cupcake
fondant topper

untuk anak ea pulak
coklat moist + edible image boboiboy!

06 February 2014

red valvet 4 handsome twin!


order dari su.deliver ke taman ehsan jaya

rm75 + delivery rm10 = rm85

dapat kerepek n limau free dari su. thanx u   ^_^

sofia the first


tempahan dari Mas
sponge cake + edible image = rm95

dengan cupcake edible image + dome casing 60 biji = rm240

26 January 2014

DOMO CAKE + Brownies M&M

tqvm tasya

brownies 
brownies ni nipis saja tak macam kek2 yang biasa tu
tapi kaya dengan rasa coklat 
RM65 size 12''
ketebalannnya lebih kurang hampir kepada 1''

ni 3d domo cake
nampak tak dia marah amik pic dia :P
RM180
sebab tasya request rainbow cake (badan saja.,,tangan n kaki sponge cake)
badan tu size 9'' x 10''
kalau sponge cake semua harganya RM135



TEMPAHAN DI BUKA SEMULA

Assalamualaikum. tempahan 2014 dibuka semula setelah bercuti panjaaaaaaaaaaaannnnnggg :D
Alhamdulillah saya selamat melahirkan puteri ke 2 :D
Terima kasih atas Doa semua :D

03 July 2013

TEMPAHAN KEK LAPIS SARAWAK SEMPENA HARI RAYA PUASA 2013

ASSALAMUALAIKUM

maafkan saya kerana biarkan blog ini bersarang kerana kesihatan tidak mengizinkan

untuk musim raya ni saya cuma mengambil tempahan kek lapis sahaja

tahun ini 4 jenis sahaja yang dibuka utnuk tempahan :-

1- KEK LAPIS MASAM MANIS-paling laris setiap tahun
2- KEK LAPIS EVERGREEN
3- KEK LAPIS CADBURY
4- KEK LAPIS PELANGI

saiz kek 8 inch x 8 inch berat 1.4kg++

harga kesemua kek RM70

saya menggunakan resepi asal dari sarawak

sebarang tempahan boleh terus hubungi saya melalui 0193338583/0197167083

25 January 2013

rvc-red valvet cake lagi

tempahan dari kak fatimah
hijau epal + pink :D
thanx kak

oh baby!

order untuk anaknya maisara safiah
thanx kak :D

kulihat hijau..!

dari zihan untuk kawan nya
semua nak hijau :D
thanx zihan

suprise!



thanx along-jiran je :D
untuk suprise hari lahir mak nya.siap lalu pintu belakang
bluebery sheese cake & strawbery muffin
muffin tu bukan 3 biji,100 biji. :D
 

pelangi!

rainbow kek !
order dari fila
layer cream cheese, topping italian butterkrim

pink purple

wedding cake ana dari bandar baru uda
thanx ana :D

baby blue


owh namanya saya tak ingat. azura kalau tak silap .
last minit order :D
thanx

rvc cake

order dari kak inah.nak cupcake merah katanya :D
thanx kak inah