members

09 March 2014

hantaran

thanx Husni
choc moist cupcake
fondant figurine

landmark tower

thanx to fyza n d geng
delivered to landmark tower
red valvet cake

pecan

thanx Su 
Pecan heaven
delivered to taman ehsan jaya,jb



THANX Saiful
delivered to IPD Skudai

untuk isterinya coklat moist cupcake
fondant topper

untuk anak ea pulak
coklat moist + edible image boboiboy!

06 February 2014

red valvet 4 handsome twin!


order dari su.deliver ke taman ehsan jaya

rm75 + delivery rm10 = rm85

dapat kerepek n limau free dari su. thanx u   ^_^

sofia the first


tempahan dari Mas
sponge cake + edible image = rm95

dengan cupcake edible image + dome casing 60 biji = rm240

26 January 2014

DOMO CAKE + Brownies M&M

tqvm tasya

brownies 
brownies ni nipis saja tak macam kek2 yang biasa tu
tapi kaya dengan rasa coklat 
RM65 size 12''
ketebalannnya lebih kurang hampir kepada 1''

ni 3d domo cake
nampak tak dia marah amik pic dia :P
RM180
sebab tasya request rainbow cake (badan saja.,,tangan n kaki sponge cake)
badan tu size 9'' x 10''
kalau sponge cake semua harganya RM135



TEMPAHAN DI BUKA SEMULA

Assalamualaikum. tempahan 2014 dibuka semula setelah bercuti panjaaaaaaaaaaaannnnnggg :D
Alhamdulillah saya selamat melahirkan puteri ke 2 :D
Terima kasih atas Doa semua :D

03 July 2013

TEMPAHAN KEK LAPIS SARAWAK SEMPENA HARI RAYA PUASA 2013

ASSALAMUALAIKUM

maafkan saya kerana biarkan blog ini bersarang kerana kesihatan tidak mengizinkan

untuk musim raya ni saya cuma mengambil tempahan kek lapis sahaja

tahun ini 4 jenis sahaja yang dibuka utnuk tempahan :-

1- KEK LAPIS MASAM MANIS-paling laris setiap tahun
2- KEK LAPIS EVERGREEN
3- KEK LAPIS CADBURY
4- KEK LAPIS PELANGI

saiz kek 8 inch x 8 inch berat 1.4kg++

harga kesemua kek RM70

saya menggunakan resepi asal dari sarawak

sebarang tempahan boleh terus hubungi saya melalui 0193338583/0197167083

25 January 2013

rvc-red valvet cake lagi

tempahan dari kak fatimah
hijau epal + pink :D
thanx kak

oh baby!

order untuk anaknya maisara safiah
thanx kak :D

kulihat hijau..!

dari zihan untuk kawan nya
semua nak hijau :D
thanx zihan

suprise!



thanx along-jiran je :D
untuk suprise hari lahir mak nya.siap lalu pintu belakang
bluebery sheese cake & strawbery muffin
muffin tu bukan 3 biji,100 biji. :D
 

pelangi!

rainbow kek !
order dari fila
layer cream cheese, topping italian butterkrim

pink purple

wedding cake ana dari bandar baru uda
thanx ana :D

baby blue


owh namanya saya tak ingat. azura kalau tak silap .
last minit order :D
thanx

rvc cake

order dari kak inah.nak cupcake merah katanya :D
thanx kak inah

tiramisu sedap!



order dari kak ila ,tiramisu n birthday cake untuk danish yusof (cocop )

27 December 2012

baby blue


tempahan dari fara - perling
pelamin yang cantek :D
thanx fara

green apple

tempahan dari kawan sekerja suami untuk isteri dan anak-anak
thanx en zul

POCOYO!

tampahan dari kak rose
kek dari coklat moist , butterkrim dan edible image yang ditempah awal
size kek 8inc x 16 inci. 
thanx kak rose :D

KEK MARBLE


 Alhamdulillah produk baru saya. 
KEK MARBLE. 
rasa kek marble yang asli
penambahan beberapa bahan.
sebuku size 7 inci x 7 inci rm35


sky blue

order dari  zaris
mudah berurusan. thanx zaris


19 December 2012

wedding cake merah hitam

majlis persandingan dilla dan suami
tahun lepas dilla ada order kek baju untuk majlis pertunangannya
tahniah dilla dan pasangan :D


green

order dari jiran, kak sam . 
untuk majlis pertunangan anak perempuannya


repeat design

order dari mama noriz 
thanx kak noriz slalu order dgn saya
untuk majlis pertunangan sepupunya

dan repeat design yg sy buat untuk kawan saya

500 days?

untuk kekasih hati zura
500 days? 
counting tau .lama kan
nak deco simple merah putih
thanx :D


kuning

kek untuk majlis pertunangan kawan sekerja
tahniah pakcik!

07 December 2012

boboiboy

order dari nabila, hospital regency.
thanx nabila
** patung tu saya tak buat tau.beli kat petronas :P

pavlova

order dari nabila untuk hantaran pertunangannye
thanx nabila

barbie cake

thanx to kak azura
barbie cake


big cake

thanx to..huhu lupa nama . maaf 
untuk majlis perkahwinan sepupu nya
 

kek spider


pavlova

order dari hartini. 1st order n repeat order :D
alhamdulillah. thanx tini



order dari kak fiza, kota tinggi
thanx kak :D
 

kembar tiga

kek untuk si kembar tiga. 
semua muka sama saya tak dapat bezakan. 
jiran depan rumah :D
kek karamel dengan buttercream


LEGO


order dari family legoland. 
nak buah lebih :D
thanx 

Roses


cupcake ros. cake nye saya lupa ambil. kelam kabut sebab blackout mlm tu :(
terima kasih. wedding zila di bandar penawar


Kuning diraja


order dari anisandaman untuk majlis di dewan undan, perling
thanx kak anis

Vintage


order dari fatin
design by fatin juga :D
thanx fatin

Big cake


order dari sha untuk anak saudaranya
kek ni boleh tahan besar dan berat
12 x 24inc

Tempahan Wedding Cake~

Pemberitahuan:
1. Bermula tahun hadapan (2013), sebarang tempahan wedding cake akan dikenakan deposit sebanyak rm50 bagi tujuan 'booking date'.

2. Sebarang discussion berkenaan design kek hanya akan dilayan selepas pembayaran deposit tersebut.

3. Deposit sebanyak 50% perlu dijelaskan selepas persetujuan kedua belah pihak dan bayaran selebihnya boleh dibuat sebelum/ semasa penghantaran kek tersebut.

4. Sekiranya tempahan kek tidak dapat dibuat berikutan masalah kesihatan @ emergency, saya akan memulangkan kembali wang tersebut. Tetapi sekiranya pembatalan tempahan dibuat oleh pelanggan tanpa sebab yang munasabah, deposit tersebut tidak akan dipulangkan.


p/s: pertanyaan mengenai harga wedding cake tidak dikenakan apa-apa charge :D

09 March 2014

hantaran

thanx Husni
choc moist cupcake
fondant figurine

landmark tower

thanx to fyza n d geng
delivered to landmark tower
red valvet cake

pecan

thanx Su 
Pecan heaven
delivered to taman ehsan jaya,jb



THANX Saiful
delivered to IPD Skudai

untuk isterinya coklat moist cupcake
fondant topper

untuk anak ea pulak
coklat moist + edible image boboiboy!

06 February 2014

red valvet 4 handsome twin!


order dari su.deliver ke taman ehsan jaya

rm75 + delivery rm10 = rm85

dapat kerepek n limau free dari su. thanx u   ^_^

sofia the first


tempahan dari Mas
sponge cake + edible image = rm95

dengan cupcake edible image + dome casing 60 biji = rm240

26 January 2014

DOMO CAKE + Brownies M&M

tqvm tasya

brownies 
brownies ni nipis saja tak macam kek2 yang biasa tu
tapi kaya dengan rasa coklat 
RM65 size 12''
ketebalannnya lebih kurang hampir kepada 1''

ni 3d domo cake
nampak tak dia marah amik pic dia :P
RM180
sebab tasya request rainbow cake (badan saja.,,tangan n kaki sponge cake)
badan tu size 9'' x 10''
kalau sponge cake semua harganya RM135



TEMPAHAN DI BUKA SEMULA

Assalamualaikum. tempahan 2014 dibuka semula setelah bercuti panjaaaaaaaaaaaannnnnggg :D
Alhamdulillah saya selamat melahirkan puteri ke 2 :D
Terima kasih atas Doa semua :D

03 July 2013

TEMPAHAN KEK LAPIS SARAWAK SEMPENA HARI RAYA PUASA 2013

ASSALAMUALAIKUM

maafkan saya kerana biarkan blog ini bersarang kerana kesihatan tidak mengizinkan

untuk musim raya ni saya cuma mengambil tempahan kek lapis sahaja

tahun ini 4 jenis sahaja yang dibuka utnuk tempahan :-

1- KEK LAPIS MASAM MANIS-paling laris setiap tahun
2- KEK LAPIS EVERGREEN
3- KEK LAPIS CADBURY
4- KEK LAPIS PELANGI

saiz kek 8 inch x 8 inch berat 1.4kg++

harga kesemua kek RM70

saya menggunakan resepi asal dari sarawak

sebarang tempahan boleh terus hubungi saya melalui 0193338583/0197167083

25 January 2013

rvc-red valvet cake lagi

tempahan dari kak fatimah
hijau epal + pink :D
thanx kak

oh baby!

order untuk anaknya maisara safiah
thanx kak :D

kulihat hijau..!

dari zihan untuk kawan nya
semua nak hijau :D
thanx zihan

suprise!



thanx along-jiran je :D
untuk suprise hari lahir mak nya.siap lalu pintu belakang
bluebery sheese cake & strawbery muffin
muffin tu bukan 3 biji,100 biji. :D
 

pelangi!

rainbow kek !
order dari fila
layer cream cheese, topping italian butterkrim

pink purple

wedding cake ana dari bandar baru uda
thanx ana :D

baby blue


owh namanya saya tak ingat. azura kalau tak silap .
last minit order :D
thanx

rvc cake

order dari kak inah.nak cupcake merah katanya :D
thanx kak inah

tiramisu sedap!



order dari kak ila ,tiramisu n birthday cake untuk danish yusof (cocop )

27 December 2012

baby blue


tempahan dari fara - perling
pelamin yang cantek :D
thanx fara

green apple

tempahan dari kawan sekerja suami untuk isteri dan anak-anak
thanx en zul

POCOYO!

tampahan dari kak rose
kek dari coklat moist , butterkrim dan edible image yang ditempah awal
size kek 8inc x 16 inci. 
thanx kak rose :D

KEK MARBLE


 Alhamdulillah produk baru saya. 
KEK MARBLE. 
rasa kek marble yang asli
penambahan beberapa bahan.
sebuku size 7 inci x 7 inci rm35


sky blue

order dari  zaris
mudah berurusan. thanx zaris


19 December 2012

wedding cake merah hitam

majlis persandingan dilla dan suami
tahun lepas dilla ada order kek baju untuk majlis pertunangannya
tahniah dilla dan pasangan :D


green

order dari jiran, kak sam . 
untuk majlis pertunangan anak perempuannya


repeat design

order dari mama noriz 
thanx kak noriz slalu order dgn saya
untuk majlis pertunangan sepupunya

dan repeat design yg sy buat untuk kawan saya

500 days?

untuk kekasih hati zura
500 days? 
counting tau .lama kan
nak deco simple merah putih
thanx :D


kuning

kek untuk majlis pertunangan kawan sekerja
tahniah pakcik!

11 December 2012

oren

thanx zul n atul
untuk wedding akak ayu

thanx to kyra
nama fbnya pelik sket n kelakar. biarlah rahsia :P


pavlova n crepe

thanx to kak aen.senior masa study dolu-dolu :D
kak aen order dengan durian crepe skali.mengidam katanya


order dari azura.thanx ya :D


07 December 2012

boboiboy

order dari nabila, hospital regency.
thanx nabila
** patung tu saya tak buat tau.beli kat petronas :P

pavlova

order dari nabila untuk hantaran pertunangannye
thanx nabila

barbie cake

thanx to kak azura
barbie cake


big cake

thanx to..huhu lupa nama . maaf 
untuk majlis perkahwinan sepupu nya
 

kek spider


pavlova

order dari hartini. 1st order n repeat order :D
alhamdulillah. thanx tini



order dari kak fiza, kota tinggi
thanx kak :D
 

kembar tiga

kek untuk si kembar tiga. 
semua muka sama saya tak dapat bezakan. 
jiran depan rumah :D
kek karamel dengan buttercream


LEGO


order dari family legoland. 
nak buah lebih :D
thanx 

Roses


cupcake ros. cake nye saya lupa ambil. kelam kabut sebab blackout mlm tu :(
terima kasih. wedding zila di bandar penawar


Kuning diraja


order dari anisandaman untuk majlis di dewan undan, perling
thanx kak anis

Vintage


order dari fatin
design by fatin juga :D
thanx fatin

Big cake


order dari sha untuk anak saudaranya
kek ni boleh tahan besar dan berat
12 x 24inc