30 August 2010

shooping raya


hari sabtu lepas cik hbby ajak pi shooping raya. pi la kat jusco bukit indah. dah beli sume dah ..tp tudung je tak beli lagi..ni ada gambar tuk tatapan sume..

ni duk je kat sini..penat dok dlm stroller..tggu babah mia pilih kasut..kalah pompuan..kihkihkih

tgok org len amik kete budak2 ni..kesian lak tengok mia..dia nak cakap takut umie x bagi kot..?haha..amikkan jugak la..tp x sampai 1 jam dah pulangkan sebab mia ngantok..tido dlm stroller agi best kan mia..?
masuk je jusco tu nampak la display umah melayu..ops..umah ke kedai?tp bukan leh masuk pon..display je..kalau leh masuk leh le aku tengok jenis pasak ke...berpaku ke..melalut dah~
mia mkn roti..sebelom shooping belikan dia roti cheese .beli sebijik je sbb babah n umi pose..tp x cukup. beli yang kedua roti kismis lak tp tak abis..nampak sangat suka cheese..


ops..abaikan saje pakaian belakang mia tu yeah ...kihkihkih

2 comments:

  1. comelnyer mia...
    suka mamm roti cheese yea nape umi belikan 1 je beli la lebih hihihi^_^

    ReplyDelete
  2. ingatkan x abes..rupanya licin..hehe..

    ReplyDelete

Tempahan Wedding Cake~

Pemberitahuan:
1. Bermula tahun hadapan (2013), sebarang tempahan wedding cake akan dikenakan deposit sebanyak rm50 bagi tujuan 'booking date'.

2. Sebarang discussion berkenaan design kek hanya akan dilayan selepas pembayaran deposit tersebut.

3. Deposit sebanyak 50% perlu dijelaskan selepas persetujuan kedua belah pihak dan bayaran selebihnya boleh dibuat sebelum/ semasa penghantaran kek tersebut.

4. Sekiranya tempahan kek tidak dapat dibuat berikutan masalah kesihatan @ emergency, saya akan memulangkan kembali wang tersebut. Tetapi sekiranya pembatalan tempahan dibuat oleh pelanggan tanpa sebab yang munasabah, deposit tersebut tidak akan dipulangkan.


p/s: pertanyaan mengenai harga wedding cake tidak dikenakan apa-apa charge :D

30 August 2010

shooping raya


hari sabtu lepas cik hbby ajak pi shooping raya. pi la kat jusco bukit indah. dah beli sume dah ..tp tudung je tak beli lagi..ni ada gambar tuk tatapan sume..

ni duk je kat sini..penat dok dlm stroller..tggu babah mia pilih kasut..kalah pompuan..kihkihkih

tgok org len amik kete budak2 ni..kesian lak tengok mia..dia nak cakap takut umie x bagi kot..?haha..amikkan jugak la..tp x sampai 1 jam dah pulangkan sebab mia ngantok..tido dlm stroller agi best kan mia..?
masuk je jusco tu nampak la display umah melayu..ops..umah ke kedai?tp bukan leh masuk pon..display je..kalau leh masuk leh le aku tengok jenis pasak ke...berpaku ke..melalut dah~
mia mkn roti..sebelom shooping belikan dia roti cheese .beli sebijik je sbb babah n umi pose..tp x cukup. beli yang kedua roti kismis lak tp tak abis..nampak sangat suka cheese..


ops..abaikan saje pakaian belakang mia tu yeah ...kihkihkih

2 comments:

  1. comelnyer mia...
    suka mamm roti cheese yea nape umi belikan 1 je beli la lebih hihihi^_^

    ReplyDelete
  2. ingatkan x abes..rupanya licin..hehe..

    ReplyDelete