19 May 2012

continental cake

Assalamualaikum. 
sabtu lepas sempat saya berguru dengan sis noni
kek yang belajar 
1-pecan heaven
2-double i choclate cake
3-hazelnut coffe
4-opera cake

meh nak cerita kenapa anda perlu cuba merasa kek2 ini :D

ni hazelnut coffe
kaya dengan kacang hazel. seyes full hazel!



tengok tu... layer dia semua hazel. basah pula dengan aroma kopi. superb!



ini pula double i choclate cake
nampak aje plain kan.. mesti orang cakap ..alah! biasa ??


ha tengok..layer dengan coklat mouse , white coklat
rasa kek coklat yang menawan! 
untuk pencinta coklat, ini lah kek terbaik untuk dicuba :D


sebut je 'opera cake'
pasti menawan kalbu. 
layer kek span yang bukan calang kek span. 
kek span dari almond tau
dengan layer yang menawan hati
dengan rasa coffe.fuh...meh rasa takmo cerita dah :P



ini pula 'pecan heaven yang memang heaven!
tradisional kek span yang sangt lembut


dengan sos butterscotch yang wal lah!
rangup bila pecahan pecan digigit
krim yang memang heaven. meh cuba !



**thanks to kak noni .credit atas gambar di atas **

3 comments:

  1. tergugat iman pose2 nie....sedappppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuatkan iman mas :D nanti berbuka leh makan :D

      Delete
  2. Hanto kek pekan phg leh x...terliurlh..
    Nk semua..haha

    ReplyDelete

Tempahan Wedding Cake~

Pemberitahuan:
1. Bermula tahun hadapan (2013), sebarang tempahan wedding cake akan dikenakan deposit sebanyak rm50 bagi tujuan 'booking date'.

2. Sebarang discussion berkenaan design kek hanya akan dilayan selepas pembayaran deposit tersebut.

3. Deposit sebanyak 50% perlu dijelaskan selepas persetujuan kedua belah pihak dan bayaran selebihnya boleh dibuat sebelum/ semasa penghantaran kek tersebut.

4. Sekiranya tempahan kek tidak dapat dibuat berikutan masalah kesihatan @ emergency, saya akan memulangkan kembali wang tersebut. Tetapi sekiranya pembatalan tempahan dibuat oleh pelanggan tanpa sebab yang munasabah, deposit tersebut tidak akan dipulangkan.


p/s: pertanyaan mengenai harga wedding cake tidak dikenakan apa-apa charge :D

19 May 2012

continental cake

Assalamualaikum. 
sabtu lepas sempat saya berguru dengan sis noni
kek yang belajar 
1-pecan heaven
2-double i choclate cake
3-hazelnut coffe
4-opera cake

meh nak cerita kenapa anda perlu cuba merasa kek2 ini :D

ni hazelnut coffe
kaya dengan kacang hazel. seyes full hazel!



tengok tu... layer dia semua hazel. basah pula dengan aroma kopi. superb!



ini pula double i choclate cake
nampak aje plain kan.. mesti orang cakap ..alah! biasa ??


ha tengok..layer dengan coklat mouse , white coklat
rasa kek coklat yang menawan! 
untuk pencinta coklat, ini lah kek terbaik untuk dicuba :D


sebut je 'opera cake'
pasti menawan kalbu. 
layer kek span yang bukan calang kek span. 
kek span dari almond tau
dengan layer yang menawan hati
dengan rasa coffe.fuh...meh rasa takmo cerita dah :P



ini pula 'pecan heaven yang memang heaven!
tradisional kek span yang sangt lembut


dengan sos butterscotch yang wal lah!
rangup bila pecahan pecan digigit
krim yang memang heaven. meh cuba !



**thanks to kak noni .credit atas gambar di atas **

3 comments:

  1. tergugat iman pose2 nie....sedappppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuatkan iman mas :D nanti berbuka leh makan :D

      Delete
  2. Hanto kek pekan phg leh x...terliurlh..
    Nk semua..haha

    ReplyDelete