26 December 2010

waterpark batu pahat


mencari hiburan..kalau dok kat bandar mmg ketandusan idea nak pi mana
ditambah pulak aku ni bukan kaki shooping>>ye ke??x caye.. :P
sebab tu la 2 mggu sekali kitorang balik kampung.
mencari ketenangan..cheewah!

encik hbby yang boring ajak pi mandi-mandi
kitorang pi wetworld batu pahat.
bayaran yang agak mahal la bagi aku ..rm15 skali masuk


orang ramai macam ulat taik! sangat ramai...
maybe sebab cuti sekolah dah nak abis kot


time nih mia malu2 kucing agi..

oh putera katak!

cuaca yang panas..
sampai merah muka mia cam udang kena bakar


bila dah berani dengan gelongsor..kiri kanan x pandang
sampai ada budak kena pukul dengan mia sebab lambat panjat tangga
garang anak aku!



memang anak bapak

dah x larat layan mia yang nak naik gelongsor ni..
sebab kena pegang.budak baru dapat kaki mcm ni la..
bila dah malas nk pegang, dengan sendiri mia panjat tangga gelongsor
nak tak nak babah kena gak pegang..

video

No comments:

Post a Comment

Tempahan Wedding Cake~

Pemberitahuan:
1. Bermula tahun hadapan (2013), sebarang tempahan wedding cake akan dikenakan deposit sebanyak rm50 bagi tujuan 'booking date'.

2. Sebarang discussion berkenaan design kek hanya akan dilayan selepas pembayaran deposit tersebut.

3. Deposit sebanyak 50% perlu dijelaskan selepas persetujuan kedua belah pihak dan bayaran selebihnya boleh dibuat sebelum/ semasa penghantaran kek tersebut.

4. Sekiranya tempahan kek tidak dapat dibuat berikutan masalah kesihatan @ emergency, saya akan memulangkan kembali wang tersebut. Tetapi sekiranya pembatalan tempahan dibuat oleh pelanggan tanpa sebab yang munasabah, deposit tersebut tidak akan dipulangkan.


p/s: pertanyaan mengenai harga wedding cake tidak dikenakan apa-apa charge :D

26 December 2010

waterpark batu pahat


mencari hiburan..kalau dok kat bandar mmg ketandusan idea nak pi mana
ditambah pulak aku ni bukan kaki shooping>>ye ke??x caye.. :P
sebab tu la 2 mggu sekali kitorang balik kampung.
mencari ketenangan..cheewah!

encik hbby yang boring ajak pi mandi-mandi
kitorang pi wetworld batu pahat.
bayaran yang agak mahal la bagi aku ..rm15 skali masuk


orang ramai macam ulat taik! sangat ramai...
maybe sebab cuti sekolah dah nak abis kot


time nih mia malu2 kucing agi..

oh putera katak!

cuaca yang panas..
sampai merah muka mia cam udang kena bakar


bila dah berani dengan gelongsor..kiri kanan x pandang
sampai ada budak kena pukul dengan mia sebab lambat panjat tangga
garang anak aku!



memang anak bapak

dah x larat layan mia yang nak naik gelongsor ni..
sebab kena pegang.budak baru dapat kaki mcm ni la..
bila dah malas nk pegang, dengan sendiri mia panjat tangga gelongsor
nak tak nak babah kena gak pegang..

video

No comments:

Post a Comment