25 October 2010

ikan oh ikan

video

ni ikan dekat ofice.
ada 2 pepatah dalam video ni..
'nyawa2 ikan' & 'kawan makan kawan'
ikan nih jadik nyawa2 ikan sebab kawan makan kawan

kesian...
dah 2 minggu ikan nih macam ni...tp panjang umur lagi..
mari sama2 doakan kesejahteraan ikan ni..

macam manapun..
ikan ni memang the best!
sebab masih berusaha untuk hidup..
dan tak mengharapkan org lain...

cuba kita bayangkan kalau kita hidup tanpa kaki n tangan
mampu ke......susah kan..
jari luka sket je dah tak mampu nak potong limau...
tak mampu nak perah air asam...>>aku le tu..uwawuauwa..

so.....berusaha selagi ada upaya...dan
bersyukur di atas nikmat Nya...
thank U ALLAH...

No comments:

Post a Comment

Tempahan Wedding Cake~

Pemberitahuan:
1. Bermula tahun hadapan (2013), sebarang tempahan wedding cake akan dikenakan deposit sebanyak rm50 bagi tujuan 'booking date'.

2. Sebarang discussion berkenaan design kek hanya akan dilayan selepas pembayaran deposit tersebut.

3. Deposit sebanyak 50% perlu dijelaskan selepas persetujuan kedua belah pihak dan bayaran selebihnya boleh dibuat sebelum/ semasa penghantaran kek tersebut.

4. Sekiranya tempahan kek tidak dapat dibuat berikutan masalah kesihatan @ emergency, saya akan memulangkan kembali wang tersebut. Tetapi sekiranya pembatalan tempahan dibuat oleh pelanggan tanpa sebab yang munasabah, deposit tersebut tidak akan dipulangkan.


p/s: pertanyaan mengenai harga wedding cake tidak dikenakan apa-apa charge :D

25 October 2010

ikan oh ikan

video

ni ikan dekat ofice.
ada 2 pepatah dalam video ni..
'nyawa2 ikan' & 'kawan makan kawan'
ikan nih jadik nyawa2 ikan sebab kawan makan kawan

kesian...
dah 2 minggu ikan nih macam ni...tp panjang umur lagi..
mari sama2 doakan kesejahteraan ikan ni..

macam manapun..
ikan ni memang the best!
sebab masih berusaha untuk hidup..
dan tak mengharapkan org lain...

cuba kita bayangkan kalau kita hidup tanpa kaki n tangan
mampu ke......susah kan..
jari luka sket je dah tak mampu nak potong limau...
tak mampu nak perah air asam...>>aku le tu..uwawuauwa..

so.....berusaha selagi ada upaya...dan
bersyukur di atas nikmat Nya...
thank U ALLAH...

No comments:

Post a Comment